Muhteşem Masaj Yapan Şişli Escort Bayan
- Listelenen: 9 Ocak 2026 21:37
- Bitiş tarihi: 86 Gün, 16 Saat
Tanıtım:
Şişli Escort olarak daha önce bayan masöz gören ya da tanıyan var mı bilemem ama kendimi öveceğim kusura bakmayın. Ben bu işin okulunu okudum gibi bir şey. Escort modellerle çok vakit geçirdim. Onlardan da öğrendim. Relax masajını harika yaparım. Kişinin iliklerine kadar dokunurum yani. Gevşemek isteyen, yoğun tempoda çalışan ya da stresli olanlar genelde beni arar. Randevu saatine sadık kalınması temel şartımdır. Tabi görüşmelerimi genelde evde yaparım.
Ama referansı sağlam ve benim güvenebileceğim biriyse yanında gidebilirim. Masöz olarak farklı şehirlere henüz açılmadım ama bir tatili hak ettim aslında. Böyle çıksam tatile telefonu kapatsam kafamı dinlesem nasıl olur diye düşünmeden asla edemiyorum. Escort muhabbetlerinin insanı gerçekten hoşnut kıldığını biliyorum. Bizim kızlarla oturuyoruz mesela sohbetimiz çok iyi sarıyor. Herkes bir şeyler anlatıyor. Geçen kulübe gittik ama neler yaşadık ya konu açılmışken onu paylaşayım.
Şişli Escort Fiziksel Temasa Dikkat Ediyor
Şişli Escort olarak şimdi bizim arkadaşa biri içecek gönderdi falan. Önce kabul etmedi ama çocuğu görünce içi gitti fark ettik. Neyse bunlar gidip takılıp geldiler. Bizimki diyor âşık oldum. Ya hayırdır canım birkaç saat takılınca aşk mı yaşanıyor diye kızdık. Büyük konuşmuşum. Diğer gün aynı yerde ben de yaşadım bu durumu. Arabaya geçtik biraz turladık. Çocuk bana saygıyla yaklaşıyor bu beni etkiledi aslında. Dinleme becerisi gelişmiş insanları gerçekten seviyorum ya.

Şişli Escort
Fiziksel temasa dikkat ediyor. Ne yapıp ne yapmayacağımı soruyor. İşte böyle adamlarla aram her zaman iyidir.Escort kızlarda yakınlık derecesi kesinlikle önceden belirlenen kurallara göre şekilleniyor. Herkese aynı düzeyde yaklaşmak olmaz. Bende tam öyleyim. Gizlilik odaklıyım mesela kim olduğunu falan sormadım. O dakika bana güven verdiği için olay bitti çok da güzel şeyler yaşadık. Parfüm kokusu beni etkiledi aslında.
Cinsellik Her Daim Şart
Yoksa böyle kolayca evet diyeceğimi sanmıyordum. Birde kaşı çizik erkekler nedense ilgimi çekiyor. Herkesin tecrübesi farklı, bakış açısı farklıdır. Genç adamlardan yanayım ben. 27 yaşında biri olarak tabi ki yaş ayrımı yapmam ama biraz da genç olmalı. Ciddi düşünemiyorum şu sıralar ama. Sadece tatil kafasındayım işte. Barlarda eğleneyim sabahlara kadar başka bir şey istemiyorum.Sosyal ortamlara eşlik etmek de aslında bana göreymiş. Geçenlerde bir etkinliğe katıldım. İşte partnerim beni sevgilisi olarak tanıttı falan harika bir duygu.
O dakika beni taşıdığını hissettim. Elbette organizasyon sonrası hediyesini verdim o ayrı konu benim özelim. Escort bayanlar cinsellik şart olmadan da görüşebiliyor yani. Evde yalnız insanlara üzülüyorum onları da kıramıyorum. Psikolojik destek sunmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum zamanında ben de aldım. Özetle benim hayat böyle işte. Escort Şişli olarak tatile çıkmayı düşünüyorum ama kimle ve nasıl bilemiyorum. Güvenilir birileri çıksın da karşıma şöyle 1-2 hafta takılalım ya. Masözlük de bazen yoruyor hep aynı şey, sürekli aynı muhabbetler.
701 total views, 256 today
